Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stevens al weer aan de slag: Stuttgart


9 maart 2014 - Huub Stevens heeft niet lang zonder club gezeten na zijn ontslag bij het Griekse PAOK Saloniki. De zestigjarige oefenmeester gaat namelijk aan de slag bij VfB Stuttgart. Het wordt al weer zijn vijfde club uit de Bundesliga die Stevens gaat coachen.

Na een 2-2 gelijkspel tegen hekkensluiter Eintracht Braunschweig was de krediet van trainer Thomas Schneider op. Technisch directeur Fredi Bobic schakelde razendsnel en legde Stevens vast.

"Huub is ontzettend gemotiveerd", aldus Bobic in gesprek met Kicker. De nood is hoog bij de Traditionsverein. Sttutgart staat op de vijftiende plaats. Alleen een beter doelsaldo scheidt de club van de nummer zestien Hamburger SV. Plaats nummer zestien betekent aan het einde van het seizoen nacompetitie.

Bobic heeft er alle vertrouwen in dat Stevens de klus kan klaren: "Gelukkig heeft Huub veel ervaring in dit soort situaties. Hij heeft al vier clubs in Duitsland onder zijn hoede gehad en dat kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Huub is een vakman met duidelijke richtlijnen. We hebben een fantastische trainer opgepikt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!