Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kevin Strootman kan WK vergeten


10 maart 2014 - Oranje moet het op het WK deze zomer stellen zonder sterkhouder Kevin Strootman. Naar nu blijkt heeft de middenvelder zondagavond tijdens Napoli - Roma de voorste kruisband van zijn linkerknie gescheurd, er is ook schade aan diens meniscus en de binnenband.

Strootman zal hierdoor zeker zeven tot negen maanden buitenspel staan. Een forse tegenvaller voor AS Roma en Oranje, en natuurlijk is daar het persoonlijke verdriet van Strootman. Gisteren kwam zijn seizoen al na elf minuten spelen in Napels ten einde. Mogelijk dat Strootman in het jaar 2014 zelfs helemaal niet meer in actie komt.

Voor Louis van Gaal is het wegvallen van Kevin Strootman een bijzonder bittere pil. Vermoedelijk zal nu Nigel de Jong (AC Milan) de plaats van Strootman moeten gaan overnemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!