Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman in beeld bij Griekenland


10 maart 2014 - Ronald Koeman vertrekt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord. Het is nog onbekend waar hij komend seizoen trainer van is. Wellicht gaat hij wel als bondscoach aan de slag. Griekenland zou Koeman namelijk graag willen aanstellen.

Op dit moment wordt het nationale team van Griekenland gecoacht door de Braziliaan Fernando Santos. De huidige bondscoach vertrekt echter na het aanstaande WK in Brazilie van komende zomer. De Europees Kampioen van 2000 ziet in Ronald Koeman de ideale opvolger. Volgens diverse Griekse media is de nationale voetbalbond deze week nog van plan om naar Nederland te reizen en Koeman bte polsen.

Het is de vraag of Koeman trekt heeft in een dienstverband bij Griekenland. Koeman lijkt de voorkeur te gaan geven aan een buitenlandse club. Eerder coachte hij al Valencia en Benfica. Het is niet uitgesloten dat het nu opnieuw komt tot een vergelijk met een andere buitenlandse club. Zo werd hij al eens verband gebracht met Swansea City.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!