Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Groningen meldt naderend akkoord


10 maart 2014 - Het moet wel heel raar lopen wil Richairo Zivkovic volgend seizoen niet onder contract staan bij Ajax. Na wekenlange speculatie heeft nu ook FC Groningen laten weten dat een akkoord met Ajax over de transfervoorwaarden dichtbij is.

Natuurlijk vindt FC Groningen het vreselijk jammer dat Zivkovic al op zeventienjarige leeftijd bij de club vertrekt. "We zijn er nog niet helemaal uit", aldus algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen. "We zijn in een ver gevorderd stadium. Ik ga ervan uit dat we de zaak komende week zullen afronden. Het is altijd jammer om een talent op zo'n jonge leeftijd kwijt te raken, maar het is zoals het is."

Bij Ajax ligt er voor Zivkovic een contract klaar voor drie seizoenen, de maximale contractduur voor een speler jonger dan achttien. Ajax zou aan FC Groningen maar liefst 2,5 miljoen euro betalen. Daarnaast verdient FC Groningen aan een toekomstige transfer, in dat geval incasseert het 10%.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!