Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruben Schaken droomt nog van buitenland


10 maart 2014 - Ruben Schaken heeft nooit onder stoelen of banken geschoven ooit nog eens in het buitenland te willen spelen. Komende zomer lijkt het voor de 31-jarige buitenspeler gelet op zijn leeftijd nu of nooit.

Ruben Schaken in gesprek met RTV Rijnmond: "Elke speler wil een keer in het buitenland spelen, vooral ik. Tot op heden is het er nooit van gekomen, ik heb het zelf ook een paar keer laten lopen. Ik heb de club nu vier jaar trouw gediend."

Het is nog onbekend waar de toekomst van Schaken zal liggen. "Als er een mogelijkheid komt, dan zal ik het overwegen. Maar ik speel bij de mooiste club van Nederland, we hebben topsupporters. Het is dan ook geen straf om netjes je contract uit te dienen."

Komende zomer zou best wel eens de laatste kans voor Schaken kunnen zijn op een buitenland avontuur. Schaken: "Als het er een keer van moet komen, is het deze zomer. Maar dan moet er wel iets voorbij komen dat interessant is en waar de omstandigheden ook voor m'n gezin goed zijn. Komt dat niet, dan zit ik ook goed. Ik speel tweewekelijks voor 50.000 man. De club is upcoming naar de top, het is alleen maar mooi als je daar je steentje aan kunt bijdragen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!