Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stevens tekent bij VfB Stuttgart


10 maart 2014 - Huub Stevens heeft vandaag zijn handtekening gezet onder contract tot het einde van het seizoen bij VfB Stuttgart. Aan Stevens de taak om de Traditionsverein uit de onderste regionen van de Bundesliga weg te krijgen.

"Ik weet dat ik weinig tijd heb", aldus Stevens op de persconferentie van zijn nieuwe club. "Ik zie dit als een avontuur. Maar ik kan het niet alleen. We zullen iedereen bij de club nodig hebben om in de Bundesliga te blijven, van de schoonmaakster tot de videoanalist. Spelers zal ik in deze korte tijd niet kunnen veranderen. Maar ik kan ze wel weer plezier en succes bezorgen. Daar ga ik voor."

VfB Stuttgart is terug te vinden op een vijftiende plaats in de Bundesliga. Alleen een beter doelsaldo scheidt men van nummer zestien Hamburger SV. Die plaats is aan het einde van het seizoen goed voor promotie/degradatie-duels. Aan Stevens om samen met diens assistent Ton Lokhoff het tij in tien duels te doen keren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!