Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dick Advocaat kan opnieuw aan de slag bij Zenit


11 maart 2014 - Dick Advocaat kan mogelijk opnieuw aan de slag bij Zenit St. Petersburg. De Russische club nam eerder deze week afscheid van Luciano Spaletti. Volgens het Rusissche Sport-Express heeft Zenit reeds contact opgenomen met Advocaat.

De 66-jarige Advocaat was eerder al eens tussen 2006 en 2009 werkzaam in Sint-Petersburg. Met de Russische club won hij onder andere de titel en de UEFA Cup. Nu komt het mogelijk tot een hernieuwd dienstverband. Het is onbekend of Advocaat trek heeft in een hernieuwd Russisch avontuur. Zijn contract bij AZ loopt deze zomer af.

Naast Advocaat zouden volgens Russische media ook Valeriy Gazzaev en André Villas-Boas in beeld zijn. Totdat er een nieuwe trainer voor de groep staat zal assistent Sergei Semak als interim-trainer optreden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!