Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Swansea City bekijkt Ibarra


12 maart 2014 - Swansea City heeft meer dan gewone belangstelling in Renato Ibarra. De buitenspeler uit Ecuador werd onlangs nog door een grote delegatie van The Swans bekeken. Mogelijk komt het deze zomer tot een transfer.

Ibarra heeft een aflopende verbintenis bij Vitesse. Wel hebben de Arnhemmers een eenzijdige optie om die verbintenis met twee seizoenen te verlengen. Dat zal Vitesse vermoedelijk doen om vervolgens aan te sturen op een zomers vertrek. Vitesse kan een nieuwe verkoop goed gebruiken om haar financiele huishouding weer op orde te krijgen.

Afgelopen zomer deden Vitesse en Swansea City ook al zaken met elkaar. Toen maakte Wilfried Bony voor 14 miljoen euro de overstap naar Wales.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!