Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat hoorde nog niets van Zenit


12 maart 2014 - Dick Advocaat is nog niet officieel benaderd voor de vacante positie bij Zenit St. Petersburg. Gisteren zette de Russische club de Italiaanse oefenmeester Luciano Spalletti op straat.

Het Twitter-account van AZ citeerde vandaag Dick Advocaat: "Ik ben niet benaderd door Zenit. Gezien mijn historie is het normaal dat ik genoemd word. Voor mij telt nu alleen AZ – Anzhi" Wel is het duidelijk dat Advocaat oren heeft naar een nieuw dienstverband in Rusland. De ervaren oefenmeester heeft in Alkmaar een contract tot het einde van het seizoen.

AZ speelt morgen tegen Anzhi in het kader van de Europa League. Aanvang van dat duel is 21.05 uur. De wedstrijd is live te zien op RTL 7.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!