Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax opnieuw weken zonder De Jong


16 maart 2014 - En weer moet Ajax het voor langere tijd stellen zonder haar aanvoerder Siem de Jong. Vandaag in het duel met NAC Breda viel de aanvallende middenvelder annex spits uit met een hamstringblessure.

Al na zes minuten spelen moest De Jong zich laten vervangen. Komende week zal een scan duidelijkheid over de blessure moeten verschaffen. De verwachting is dat Ajax het opnieuw weken zal moeten stellen zonder haar aanvoerder.

"Siem zit redelijk kapot", aldus Ajax-trainer Frank de Boer na afloop van NAC Breda - Ajax (0-0). "Hij wil belangrijk zijn voor de ploeg. Maar er spoken nu natuurlijk ook dingen als een mogelijke transfer en een plaats in de WK-selectie door zijn hoofd."

De Jong liep dit seizoen al een ingeklapte long in, daarnaast stond hij twee keer eerder buitenspel met een hamstringblessure. De Boer: "Hij voelde zich heel goed, maar er is toch weer iets mis met zijn hamstring. Het is ook weer zijn rechterbeen. Laten we maar hopen dat het meevalt, maar gezien zijn reactie is dat waarschijnlijk niet het geval."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!