Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Rhijn gaat verlengen bij Ajax


16 maart 2014 - Ricardo van Rhijn rekent er op dat hij binnenkort zijn handtekening kan zetten onder een nieuw contract. De rechtsback van Ajax zit goed in zijn vel en wil graag nog een aantal seizoenen in de Amsterdam ArenA bijven spelen.

"Ik wil graag blijven, Ajax wil graag dat ik blijf. Dus dat zal geen probleem zijn", aldus de rechtsback in gesprek met de lokale Amsterdame zender AT5. "Voetbal is nu belangrijkste, Ajax is het belangrijkste en in de competitie en in de beker. Alle intentie is om te blijven, absoluut."

De verdediger baalde er van dat Ajax opnieuw niet kon winnen. Van Rhijn: "Het is gewoon lastig dat we twee keer achter elkaar duur puntverlies lijden. We hadden ons in een mooie positie kunnen spelen, maar dat is achteraf kijken. We hebben het nog steeds in eigen hand met nog zes wedstrijden te spelen. We mogen dit alsnog niet weggeven natuurlijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!