Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonge spits maakt indruk bij amateur en trekt naar Hull City


17 maart 2014 - Nederland heeft er weer een speler in de Premier League bij. Johan Ter Horst, zoon van een Nederlandse vader en een Engelse moeder, maakte de overstap van een klein clubje (non-league) naar Hull City.

Ter Sport speelt nu nog in de onderste regionen van het Engelse voetbal. Bij Folkestone Invicta maakte Ter Horst in zijn eerste volledige seizoen in de Ryman Division One South League echter veel faam. De achttienjarige aanvaller kwam dit seizoen al meer dan twintig keer tot scoren en dat was verschillende Premier League clubs opgevallen.

Stoke City, Swansea City en Aston Villa stuurden al eens scouts naar Folkestone Invicta maar het is nu Hull City dat er met zijn handtekening vandoor gaat. Er lag bij Hull een contract voor drie seizoenen klaar. Ter Horst maakt het seizoen bij Invicta af om vervolgens deze zomer in te stromen bij de beloften van Hull City.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!