Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Richairo Zivkovic definitief naar Ajax


17 maart 2014 - Richairo Zivkovic sluit zoals verwacht deze zomer aan bij Ajax. De pas zeventienjarige aanvaller maakt voor 2,5 miljoen euro de overstap van FC Groningen naar de Amsterdam ArenA. Daarnaast strijkt FC Groningen 10% op bij een toekomstige transfer.

Zivkovic op de website van FC Groningen: "Aanvankelijk was het de bedoeling langer bij FC Groningen te blijven en uit te groeien tot een vaste waarde in het eerste elftal. Maar ik heb ook ambities en toen deze kans zich voordeed, wilde ik die heel graag grijpen. Maar voordat ik over Ajax ga praten, wil ik het seizoen eerst goed afsluiten bij FC Groningen."

In Amsterdam lag een contract voor drie seizoenen klaar, de maximale contractlengte voor spelers onder de achttien jaar. Zivkovic werd op 3 augustus 2013 met 16 jaar en 332 dagen de jongste doelpuntenmaker ooit in de geschiedenis van FC Groningen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!