Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlandse topclubs azen op Bakkali


18 maart 2014 - Zakaria Bakkali heeft over belangstelling niet te klagen. Het lijkt er zelfs op dat de aanvaller mogelijk al komende zomer bij PSV vertrekt. Er is vol op belangstelling van buitenlandse club.

De pas achttienjarige aanvaller maakte aan het begin van het seizoen een grote indruk. Bakkali maakte de nodige speelminuten en had de intentie om te verlengen. Na de winterstop is echter alles anders. Bryan Ruiz werd op huurbasis overgenomen van Fulham terwijl Luciano Narsingh inmiddels volledig is hersteld van een zware knieblessure.

Bakkali speelde in de tweede seizoenshelft slechts 21 minuten. Daarnaast zat hij al geregeld op de tribune. Omdat Bakkali al de nodige wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld is hij niet inzetbaar voor Jong PSV in de Jupiler League. Volgens De Telegraaf zouden onder andere Liverpool en Real Madrid (aanvankelijk voor het B-team) interesse hebben. Ook zou er voor de Belg uit eigen land interesse zijn van Anderlecht en Standard Luik.

In Eindhoven wordt al voorzichtig gesproken over een nieuwe Zakaria Labyad, een jonge talentvolle speler die via de achterdeur en te goedkoop (transfervrij) vertrok. Bakkali heeft in Eindhoven tot volgend jaar zomer. Een nieuwe verbintenis lijkt er voorlopig niet in te zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!