Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil shoppen in Friesland


18 maart 2014 - Feyenoord wil deze zomer gaan shoppen in Friesland. De Rotterdammers hopen namelijk Rajiv van La Parra en Hakim Ziyech van SC Heerenveen te verwelkomen als versterkingen.

De 22-jarige Van La Parra geldt als een interessante optie om Ruben Schaken te vervangen, die buitenspeler aast op een buitenlands avontuur. Van La Parra heeft een aflopende verbintenis in het Abe Lenstra Stadion en kan derhalve transfervrij de overstap naar Rotterdam-Zuid maken. Opvallend zou de transfer wel zijn. Van La Parra vertrok op zestienjarige leeftijd uit de jeugdopleiding van Feyenoord om voor het Franse Caen te gaan spelen.

Hakim Ziyech komt pas bij Feyenoord in beeld wanneer er spelers worden verkocht. De creatieve middenvelder heeft bij Heerenveen een contract tot volgend jaar zomer en kost circa 2 miljoen euro. Ziyech wil graag in de Eredivisie actief blijven en weet dat de volledige Nederlandse top interesse heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!