Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Bakkali gaat verlengen bij PSV'


19 maart 2014 - Marcel Brands, technisch manager van PSV, rekent op een langer verblijf van Zakaria Bakkali. De talentvolle aanvaller zou op het punt zijn nog tot de zomer van 2015 doorlopende contract te verlengen. Gisteren werd bekend dat er buitenland veel belangstelling voor de rappe buitenspeler was.

"Naar aanleiding van alle berichten heb ik vandaag (gisteren, red.) nog eens gebeld met zijn tante Hakima, die de zaakwaarnemer is van Zakaria, met de vraag 'of ik iets gemist had'", aldus Brands in gesprek met De Telegraaf. "Zij heeft daarbij nogmaals aangegeven dat het de intentie van Zakaria is om bij te tekenen bij PSV en wel zo snel mogelijk."

Clubs als Liverpool, Real Madrid, Anderlecht en Standard Luik zouden belangstelling hebben. Brands: "Bij ons heeft zich in ieder geval geen enkele geïnteresseerde club gemeld. Tante Hakima heeft bovendien aangegeven dat ze alleen met PSV bezig zijn en ik heb ook geen enkele indicatie dat er iets anders speelt. In de drie jaar dat wij een relatie onderhouden met de familie Bakkali hebben zij nog nooit dingen gezegd die ze niet zijn nagekomen, dus ik ga ervan uit dat het allemaal goed komt. Voor het einde van de maand verwachten we de contractverlenging af te ronden."

Bakkali begon het seizoen uitstekend en had lange tijd een basisplaats. De buitenspeler haalde zelfs het nationale team van Belgie. Door blessures, de terugkeer van Luciano Narsingh en de komst van Bryan Ruiz kwam hij na de winterstop tot slechts 22 minuten. Door het aantal wedstrijden wat hij reeds speelde mag Bakkali ook niet meer voor Jong PSV in de Jupiler League uitkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!