Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong verlengt mogelijk bij Ajax


19 maart 2014 - Siem de Jong had komende zomer via de voordeur van de Amsterdam ArenA willen vertrekken. Een seizoen vol belssures dreigt nu roet in het eten te gooien. De Ajax-aanvoerder lijkt zelfs niet present op het WK met Oranje.

Omdat De Jong bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer (2015) heeft moet de aanvoerder eigenlijk deze zomer worden verkocht. De vraag is of dat wel gebeurd. De Jong was dit seizoen voornamelijk geblesseerd en liep afgelopen weekend voor de derde keer dit seizoen een hamstringblessure op.

"We houden alles open, maar Siem wil in elk geval door de voordeur vertrekken", aldus zijn zaakwaarnemer, Louis Laros, in het Algemeen Dagblad. "We hebben altijd een win-win-situatie voor ogen gehad. Daarom gaan we eerst met Ajax om de tafel om de nieuwe situatie te bespreken."

Laros vervolgt: "Fit worden is prioriteit nummer één en Siem zit bij Ajax natuurlijk ook niet op een schopstoel. Aan de andere kant worden transfers bij Ajax de laatste jaren telkens eind augustus voltrokken. Ook dát kan nog, maar ideaal is het natuurlijk niet, ook niet voor Ajax."

De toekomst van De Jong lijkt dus voorlopig nog in Amsterdam te liggen. Laros: "Laat duidelijk zijn dat Siem dolgraag wil, maar als je realistisch bent, wordt het een moeilijk verhaal. Ik neem aan dat Van Gaal geen risico neemt. Dat is extra pijnlijk, omdat de bondscoach veel vertrouwen in hem had."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!