Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samenvattingen Eredivisie blijven bij NOS


19 maart 2014 - De NOS heeft zich ook voor de komende drie seizoenen verzekerd van de rechten van de Eredivisie. Ook de komende drie jaar zijn zodoende de samenvattingen te zien op de publieke zenders. Daarmee heeft de NOS de strijd met onder andere SBS6 gewonnen.

De verwachting was dat SBS 6 vol zou inzetten op de komst van de Eredivisie samenvattingen. Daarnaast kon FOX ook besluiten het op het eigen open net uit te gaan zetten om zo de eigen kijkcijfers te kunnen oppoesten. Het is echter de NOS dat ook de komende jaren de samenvattingen kan aanbieden aan haar kijkers.

Frank Rutten, dirceteur Eredivisie Media & Marketing: "De eredivisie en de NOS hebben een langdurige en prettige relatie met elkaar en die zetten we met plezier de komende drie jaar voort. Voor de fans schept dit een duidelijk aanbod: voor alle livewedstrijden kan men terecht bij Fox Sports Eredivisie en voor de samenvattingen bij de NOS. We vertrouwen erop dat de fans deze combinatie zullen waarderen."

Jan de Jong, algemeen directeur van de NOS: "Het is mooi om te merken dat iedereen het een goed idee vindt dat de samenvattingen van de eredivisie bij de NOS blijven. De kijkers, maar ook heel EMM inclusief de clubs en de eredivisie

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!