Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord vreest vertrek talentvol trio


19 maart 2014 - Feyenoord moet vrezen voor een vertrek van haar talentvolle trio Jean-Paul Boetius, Terence Kongolo en Tonny Vilhena. Het drietal staat in de belangstelling van Europese topclubs die komende zomer graag zaken met Feyenoord willen doen.

Volgens Voetbal International heeft het drietal indruk gemaakt bij de grootste clubs van Europa. Om welke clubs het gaat maakte het voetbalmagazine niet bekend. Waar Boëtius en Vilhena nog een contract hebben tot de zomer van 2016 heeft Kongolo nog maar een contract tot volgend jaar zomer.

De jonge Kongolo maakte de afgelopen weken een grote indruk en Feyenoord wil dan ook graag verlengen. Op korte termijn zou de club om de tafel gaan met het management van Kongolo. De Engelse Stellar Group vertegenwoordigt echter niet alleen de linksbenige verdeidger maar ook Boëtius en Vilhena. Volgens Voetbal International is het management van oordeel dat een langer verblijf van het drietal de beste oplossing is maar dan moeten de salarissen wel beter naar verhouding komen met de rest van het team.

Ondertussen heeft Feyenoord het Amerikaanse 'supertalent' Wan Kuzain voor een tweede keer uitgenodigd voor een stageperiode. De vijftienjarige speler wordt in eigen land al de 'nieuwe' Messi genoemd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!