Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zweedse doelman voor Heerenveen


19 maart 2014 - SC Heerenveen staat op het punt zich te versterken met de Zweedse doelman Viktor Noring, dat melden diverse Scandinavische media. Mondeling is er al sprake van een akkoord. Noring reist binnenkort naar Friesland om medisch gekeurd te worden en zijn contract te tekenen.

'Ik ben net klaar gesprekken met de sportief directeur van Heerenveen. We zijn een contract overeengekomen voor twee seizoen', zegt de zaakwaarnemer van de doelman, Martin Klette, in Zweedse media. De doelman kan vanwege een aflopende verbintenis transfervrij worden overgenomen van Bodo Glimt.

'Dit is echt een goede stap in mijn carrière', aldus de 23-jarige Noring. 'Dit was een lang proces. Het voelt echt goed nu alles bijna voltooid is. Heerenveen staat erom bekend dat ze goed zijn in het ontwikkelen van jonge spelers. Daarom is dit goed voor mijn carrière.'

Noring speelde eerder in eigen land voor Trelleborgs IF. Die club verhuurde hem tussentijds in eigen land aan Malmö en de Schotse topclub Celtic. In 2013 trok de doelman naar Bodo Glimt om daar kampioen te worden van de eerste divisie van Noorwegen. Noring speelde inmiddels 1 keer voor het nationale team van Zweden. In Friesland neemt men afscheid van Brian Vandenbussche (geen nieuw contract) terwijl Nordfeldt graag een nieuw avontuur aan wil gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!