Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janssen zet Palsson uit selectie


21 maart 2014 - Anton Janssen heeft de IJslandse middenvelder Victor Palsson uit de selectie van NEC verbannen. Er is eerder deze week iets voorgevallen, waar Janssen niet over wil uitwijden, dat onaanvaardbaar was.

Janssen op de website van NEC over de verbanning van de 22-jarige Palsson: "Ik wil het niet groter maken dan het is, maar hij heeft deze week een grens overschreden. Dat was niet de eerste keer, dus daarom is hij voorlopig even geschorst."

Ondertussen ook nog een financiele opsteker van NEC. Ook in het seizoen 2014-2015 zal Scholten Awater als hoofd- en shirtsponsor van NEC fungeren. De enige afhankelijkheid is wel dat NEC ook komend seizoen in de Eredivisie zal uitkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!