Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink definitief aan de slag bij Oranje


24 maart 2014 - Guus Hiddink wordt zoals verwacht de nieuwe bondscoach van Oranje. Hiddink zal zich voor twee jaar aan het Nederlands Elftal verbinden en worden geassisteerd door Danny Blind en Ruud van Nistelrooij. De KNVB hoopt Hiddink nog deze week te presenteren.

Het nieuws hing al geruime tijd in de lucht. Dat Hiddink zou samenwerken met Blind en Van Nistelrooij mag ook al geen nieuws zijn. Hiddink had als derde assistent Jaap Stam op het oog. De voormalig verdediger is momenteel echter assistent van Frank de Boer bij Ajax en staat nog altijd op de nominatie om komende zomer de overstap te maken naar Milaan. In het San Siro zou hij de rechterhand van Clarence Seedorf moeten gaan worden. Stam heeft de interesse van Oranje dan ook afgehouden.

Volgens Voetbal International is de huidige trainer van FC Utrecht, Jan Wouters, nu nadrukkelijk in beeld om een van de assistenten van Hiddink te worden. Frans Hoek kan aanblijven als keeperstrainer en is inmiddels met de KNVB in gesprek over verlenging. Mogelijk dat Hoek echter nog vertrekt, Van Gaal zou bij een eventueel dienstverband bij een club de keeperstrainer graag mee willen nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!