Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Basten in beeld bij FC Utrecht'


26 maart 2014 - Marco van Basten hoopt ook na zijn vertrek deze zomer bij SC Heerenveen actief te blijven in de Eredivisie. Deze weken waren daar opeens geruchten over FC Utrecht. Bekend is dat eigenaar Frans van Seumeren bijzonder gecharmeerd is van Van Basten die zelf in Utrecht is geboren.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik in het Algemeen Dagblad: "Dat wij Van Basten hebben gepolst is niet waar. Het is gewoon niet aan de orde. Op dit moment hebben we andere dingen aan ons hoofd en alle speculaties leiden alleen maar af van wat echt belangrijk is: we moeten tegen NAC, Cambuur en ADO Den Haag punten pakken."

Jan Wouters zou bij een eventuele komst van Van Basten veldtrainer bij FC Utrecht moeten worden. Ook is Wouters nog in beeld om een van de assistenten van Guus Hiddink te worden. De rol van veldtrainer is voor Wouters niet nieuw, eerder deed hij dat onder Dick Advocaat al jaren bij Glasgow Rangers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!