Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vermeer speelde mogelijk laatste wedstrijd voor Ajax


26 maart 2014 - Normaliter keept Kenneth Vermeer de bekerwedstrijden van Ajax. De fans moeten echter niet gek opkijken als Jasper Cillissen donderdag in de Amsterdam ArenA aan de aftrap staat. Vermeer kampt met liesklachten en zou dus zo maar zijn laatste wedstrijd voor Ajax hebben gespeeld.

Vermeer voelt weinig voor nog een jaar een rol op het tweede plan en hoopt Ajax deze zomer te verlaten. "We kijken inderdaad wat er mogelijk is", aldus zaakwaarnemer Winnie Haatrecht in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het wordt een raar afscheid. Kenneth is een kind van de club, heeft nooit moeilijk gedaan of rare uitspraken gedaan. Als je kijkt naar zijn salaris, ga ik ervan uit dat Ajax zich schappelijk opstelt als er een club komt. Daar moet Kenneth wel een goed gevoel bij hebben."

De 28-jarige Vermeer heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer. Wil Ajax nog iets aan de doelman verdienen dan moet dat deze zomer gebeuren. Het is onbekend of er inmiddels al interesse voor Vermeer is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!