Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aegon half jaar langer op shirt Ajax


26 maart 2014 - Aegon siert nog een half seizoen langer de voorkant van het shirt van Ajax. De Amsterdamse club en de verzekeraar zouden eigenlijk in een andere rol verder gaan. Ajax kon echter geen geschikte opvolger vinden, Aegon bood uitkomst.

Volgens het bericht zijn Ajax en Aegon het eens geworden over een 'eenmalige verlenging' van de hoofdsponsorovereenkomst. De looptijd bedraagt nu tot 31 december van dit jaar. Ajax heeft meer tijd nodig bij de invulling van het nieuwe hoofdsponsorschap.

Ajax zal voor deze zes maanden een bedrag van 3 miljoen euro incasseren. Na de looptijd blijft Aegon tot de zomer van 2017 aan als sponsor. Er is een optie opgenomen voor een extra jaar. Eerder werd de Chinese smartphonefabrikant Huawei in verband gebracht met het hoofdsponsorschap van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!