Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ zegt contract Gudmunsson op


31 maart 2014 - AZ heeft formeel het contract van Johann Berg Gudmunsson opgezegd. Eerder gaf de IJslandse aanvaller zelf al te kennen graag een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook de contracten van Etienne Reijnen en Hobie Verhulst werden opgezegd maar een langer verblijf van het tweetal wordt niet uitgesloten.

Wie wel zeker uit Alkmaar vertrekken zijn Erik Falkenburg, Erik Heijblok en Paul Kok. AZ lichtte de wel de optie in het contract met Raymond Gyasi. Falkenburg wordt dit seizoen door AZ verhuurd aan Go Ahead Eagles. Het is nog onbekend of de club uit Deventer langer met de middenvelder door wil gaan.

De 23-jarige Gudmunsson speelt sinds 2009 voor AZ en kwam tot dusver tot 111 competitieduels. De IJslands international is de bekendste naam die AZ achter zich zal laten. Gudmunsson hoopt zijn loopbaan te vervolgen in Engeland of Duitsland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!