Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Quansah en Pasveer vertrekken bij Heracles


31 maart 2014 - Opvallend nieuws uit Almelo. Deze zomer vertrekken namelijk Kwame Quansah en Remko Pasveer bij de club. Bij Quansah werd het aflopende contract formeel opgezegd terwijl Pasveer zelf toe is aan een nieuwe uitdaging.

"Dat respecteren we", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op Heracles.nl. "Remko heeft veel voor de club betekend en we wensen hem alle succes toe." Het contract van Quansah die sinds de zomer van 2005 in Almelo actief was werd opgezegd. "Hij is daarmee de langst dienende speler. Hij heeft veel waarde gehad voor de club en daar zijn we hem enorm dankbaar voor."

Er lijken meer wijzigingen in de selectie te komen. Ook de verbintenissen met Jason Davidson, Ben Rienstra en Leon van Dijk af. Davidson wil eerst met Australie naar het WK in Brazilie. Met Rienstra is Heracles nog in gesprek over zijn toekomst terwijl er voor Van Dijk geen toekomst in Almelo was. Ook Renze Fij, Joey Belterman en Dario Vujicevic vertrekken uit Almelo. De eenzijdige opties om hun aflopende verbintenissen te verlengen werden niet gelicht.

Heracles ging ook in gesprek met SC Heerenveen om te praten over een langer verblijf van Mark Uth in het Polman Stadion. "Uth gaat niet in op onze aanbieding om onder dezelfde voorwaarden als zijn contract in Friesland bij ons te blijven. Hij wil bij Heerenveen voor zijn kans gaan."

Heracles heeft wel de opties gelicht in de contracten van verdediger Bart Schenkeveld en aanvaller Oussama Tannane. De spelers liggen nu in Almelo vast tot respectievelijk de zomer van 2015 en 2016. "Daarnaast zijn we met Bart in gesprek om tot een nieuw contract te komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!