Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stewart gaat in op vertrek Dick Advocaat


31 maart 2014 - Na de commotie over het aanstaande afscheid van Dick Advocaat en Martin Haar bij AZ voelde technisch directeur Earnest Stewart zich genoodzaakt op de eigen website te reageren.

"Advocaat heeft bij ons een contract tot het einde van dit seizoen getekend. Van beide kanten was toen de intentie om het daarbij te laten. Wij zijn als AZ zijnde namelijk op zoek naar een trainer die meerdere seizoenen bij de club wil blijven, om voor continuïteit te zorgen", aldus Stewart op de website van AZ.

"Afgelopen maanden zijn we in gesprek gegaan om te inventariseren hoe Dick over zijn toekomst dacht. Tijdens die gesprekken bleek al snel dat hij niet de trainer voor langere termijn zou zijn. Advocaat is door zijn ervaring in de wereldtop gewend aan standaarden die wij als AZ hem niet kunnen én willen bieden. Op zo'n moment moet je van twee kanten een beslissing nemen. Dat is gebeurd."

Ook ging Stewart in op het naderende afscheid van Martin Haar: "Martin Haar is een echte AZ'er, dus wij willen zijn kennis voor de club behouden. Dat kan zeker ook in een functie bij het eerste elftal. Voor de functie van assistent zijn we voor de langere termijn echter op zoek naar een trainer van een jongere generatie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!