Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC verlengt met Jantscher


31 maart 2014 - NEC heeft de optie in het contract met Jakob Jantscher gelicht. De Oostenrijker staat zodoende ook volgend jaar in Nijmegen onder contract. De aflopende contracten van Marcel Stutter, Youri Loen en Jordy Tutuarima werden formeel opgezegd.

NEC nam Jantscher vorig jaar zomer over van Red Bull Salzburg. Bij de club uit Nijmegen speelde hij tot dusver 22 duels (3 goals). NEC lichtte nu de optie in zijn contract. Dat deed de club ook bij derde doelman Joshua Smits die bovendien kan rekenen op een gesprek over een langere verbintenis.

Links en clubicoon Jeffrey Leiwakabessy kan ook blijven. NEC is nog met de speler in gesprek. De zwaar geblesseerde Stutter en de verhuurde spelers Youri Loen (FC Dordrecht)en Jordy Tutuarima (FC Oss) kregen formeel te horen dat er afscheid wordt genomen. Voor Stutter en Loen komt het mogelijk toch nog tot een nieuwe verbintenis.

Eerder werd al duidelijk dat Dennis Gentenaar aan het einde van het seizoen zou stoppen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!