Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lodeweges per direct weg bij Cambuur


1 april 2014 - Cambuur maakt het seizoen af zonder Dwight Lodeweges. De oefenmeester heeft besloten per direct zijn functie als trainer van de Friezen naast zich neer te leggen. Aanleiding zijn de zeer fanatieke protesten van een groot gedeelte van de Cambuur-fans.

Gisteren werd bekend dat Dwight Lodeweges komende zomer Marco van Basten op zal volgen als trainer van SC Heerenveen. De overstap van Lodeweges naar de aartsrivaal schoot een groot aantal fans in het verkeerde keelgat. Gisteren werd de directie van Cambuur al opgeroepen de oefenmeester met onmiddelijke ingang op straat te zetten. Cambuur weigerde aan die oproep gehoor te geven.

Vandaag bestormden een groot aantal 'fans' van Cambuur het eigen stadion om zo de besloten training te bezoeken en het vertrek van Lodeweges te eisen. Cambuur meldt nu op haar eigen website: 'Door alle commotie rondom het aangekondigde vertrek naar sc Heerenveen is er volgens de Canadese oefenmeester een onwerkbare situatie ontstaan die destructief is voor zowel de club als de prestaties van het eerste elftal.'

Lodeweges heeft vanavond besloten daarom nu al te vertrekken bij Cambuur. De overige leden van zijn technische staf, Henk de Jong, Jan Bruin, Sandor van der Heide en René Grotenhuis, zullen tot het einde van het seizoen de honeurs waarnemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!