Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandenbussche verkast naar AA Gent


5 april 2014 - Brian Vandenbussche heeft een nieuwe club gewonnen. De Belgische doelman keert terug naar eigen land om daar voor AA Gent te spelen. Eerder werd al duidelijk dat SC Heerenveen zijn aflopende verbintenis niet zou verlengen.

De 32-jarige Vandenbussche stond ruim tien seizoenen onder contract bij SC Heerenveen. De afgelopen seizoenen was de keeper, goed voor drie interlands bij de Rode Duivels, echter geen vaste waarde meer. Ondertussen legde SC Heerenveen voor volgend seizoen al weer een nieuwe keeper vast. Het is de 23-jarige Viktor Noring. De Zweedse doelman is maar liefst 1.96 meter lang.

Ondertussen moet AA Gent rekening houden met een vertrek van Sergio Padt. De keeper staat in de belangstelling van FC Utrecht dat serieus rekening houden met een vertrek van eerste doelman Robin Ruiter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!