Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax om 16.30 uur tegen ADO


7 april 2014 - De fans van Ajax kunnen opgelucht adem halen. Ze hoeven namelijk niet uren te wachten op het resultaat van PSV - Feyenoord nadat ze eerder Ajax - ADO Den Haag hebben bekeken. In goed overleg met de KNVB is besloten Ajax - ADO Den Haag te verplaatsen naar 16.30 uur.

De titelstrijd in de Eredivisie krijgt zodoende een extra dimensie. Ajax treft in de eigen Amsterdam ArenA het ADO Den Haag van Henk Fraser. Bij winst op eigen veld en puntverlies van Feyenoord in het Philips Stadion tegen PSV kan Ajax zich voor het vierde jaar op rij als kampioen tronen.

Het verschil tussen Ajax en Feyenoord is met nog drie duels te gaan zes punten. Mochten zowel Ajax als Feyenoord zondag winnen dan zijn de Amsterdammers dus wel al officieus kampioen. Ajax moet het tegen ADO Den Haag doen zonder de geschorste Daley Blind en Ricardo van Rhijn (foto).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!