Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordania denkt aan terugkeer


7 april 2014 - Merab Jordania heeft in een interview met Voetbal International keihard uitgehaald naar het huidige beleid van zijn oude club Vitesse. De voormalig eigenaar zegt een terugkeer naar zijn oude liefde niet uit te sluiten.

'Of ik daadwerkelijk terugkeer? Er zijn altijd gesprekken. Als ik een mogelijkheid vind om terug te keren dan zal ik dat zeker niet laten. Alleen lukt dat niet met de mensen die er nu al zitten. Dan zal dan via een andere weg moeten gebeuren. Welke weg dat is? Dat zullen we wel zien. Ze zijn niet zomaar van me af', aldus de Georgische oud-eigenaar in gesprek met Voetbal International. Volgens het RTL 7-programma zou Jordania op dit moment bezig zijn met een groep investeerders om Vitesse weer terug te kopen.

Overigens is Jordania door de KNVB uitgenodigd om te praten over de invloed die Chelsea heeft op Vitesse. 'Zij willen precies weten hoe het zit. Ik zie het als mijn taak om de KNVB te vertellen wat er zich bij Vitesse allemaal afspeelt.' Jordania heeft nog iets recht te zetten ten opzichte van Chelsea. 'Wolfsburg wilde vorig jaar zomer vijftien miljoen euro betalen voor Van Ginkel. Hij ging uiteindelijk naar Chelsea. Het voelde alsof ik een speler weggaf. Zo van: hier heb je Marco, neem hem maar mee en bedenk zelf een leuk prijsje. Dat had weinig met onderhandelen te maken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!