Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pasveer in beeld bij Ajax en PSV


7 april 2014 - Waar ligt de toekomst van Remko Pasveer? De doelman gaat zijn geliefde Heracles Almelo deze zomer verlaten. Zo veel is duidelijk. De vraag is nu of Pasveer trek heeft in een rol als tweede viool. Zowel Ajax en PSV verwelkomen de doelman graag als reservekeeper.

De dertigjarige doelman heeft deze zomer een aflopende verbintenis bij Heracles Almelo en kan derhalve transfervrij overstappen naar andere clubs. Zowel Ajax als PSV houden rekening met een vertrek van hun huidige reservedoelmannen. Zowel Kenneth Vermeer als Przemyslaw Tyton willen elders weer eerste keeper worden.

Remko Pasveer staat op de nominatie om hun rol over te nemen. PSV bevestigde inmiddels al met Pasveer gesproken te hebben terwijl Ajax aangaf de doelman een interessante optie te vinden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!