Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wouters na dit seizoen weg bij FC Utrecht


17 april 2014 - Vandaag werd bekend dat Jan Wouters aan het einde van het seizoen vertrekt bij FC Utrecht. Eerder gaf Wouters nog aan graag weer als assistent te fungeren, het komt echter tot een definitieve breuk.

Al bijna vijf seizoenen werkt Wouters bij FC Utrecht. Aanvankelijk als assistent-trainer maar na het vertrek van Erwin Koeman in oktober 2011 stond Wouters op eigen benen. Nu vindt de oud-international het tijd voor iets anders.

Wouters in toelichting op zijn vertrek: "Ik heb hier een fantastische tijd gehad, maar ik vind het tijd voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik wil met de opgedane ervaring een volgende stap maken."

Na een uitgebreide evaluatie met de clubleiding kwam Wouters tot de conclusie dat een afscheid het beste was voor alle partijen. 'Ik merkte dat we niet meer op één lijn zaten in waar we naartoe wilden. En als je in totaal 5 jaar voor een groep staat, zijn dingen misschien wel uitgewerkt en is het tijd om een ander voor de groep te krijgen', aldus Wouters.

De huidige assistent, Rob Alflen, zou volgens Wouters een uitstekende opvolger zijn. Wouters: 'Dat is aan de club, maar Robbie heeft alle kwaliteiten om een goede hoofdtrainer te zijn.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!