Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II terug naar de Eredivisie


21 april 2014 - Willem II keert na een afwezigheid van een jaar weer terug in de Eredivisie. De Tilburgers wonnen vandaag op eigen veld met 4-0 van Telstar terwijl directe concurrent FC Dordrecht in en tegen Den Bosch niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel.

Door het resultaat is Willem II met nog een wedstrijd te gaan niet meer in te halen door FC Dordrecht. Na afloop barstte er in het Koning Willem II stadion dan ook een groot feest los. Later vandaag wordt dat nog dunnetjes over gedaan op de Heuvel in het centrum van Tilburg. Heel Tilburg mag namelijk weten dat Willem II volgend seizoen weer actief is in de Eredivisie.

Het is op dit moment nog niet te zeggen hoe het team er volgend jaar uit zal komen te zijn. Spits Ruud Boymans, dit seizoen goed voor 28 goals, wordt gehuurd van AZ. Hoewel Boymans graag wil blijven is er door de komst van Marco van Basten ook weer perspectief voor hem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!