Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spurs melden zich voor Frank de Boer


28 april 2014 - Tottenham Hotspur heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Frank de Boer, dat meldt Fox Sports vandaag. Bij de Spurs moet De Boer interim-trainer Tim Sherwood vervangen.

Tottenham Hotspur begon het seizoen met grote ambities. Met een aantal dure versterkingen zou Tottenham dit jaar om de titel moeten gaan spelen. André Villas-Boas werd in december op straat gezet en onder de doorgeschoven Sherwood heeft Tottenham Hotspur de laatste stap naar de Engelse top niet weten te maken.

Frank de Boer heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2017. Een besluit over zijn toekomst wordt in ieder geval over komend weekend heen genomen. Frank de Boer wil zich eerst nog focussen op de laatste competitiewedstrijd van Ajax, zaterdag in de eigen Amsterdam ArenA tegen NEC.

Mocht het tot een dienstverband in Londen komt dan komt Frank de Boer daar Jan Vertonghen en Christian Eriksen tegen die hij eerder bij Ajax onder zijn hoede had. Louis van Gaal, die eerder ook in beeld was bij de Spurs, geeft de voorkeur aan Arsenal of Manchester United.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!