Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Topclubs strijden om Ziyech


30 april 2014 - De strijd om Hakim Ziyech is begonnen. Ajax, Feyenoord en FC Twente hebben volgesn Voetbal International interesse in de aanvallende middenvelder van SC Heerenveen. De 21-jarige Ziyech lijkt dan ook bezig aan zijn laatste weken in Friesland.

De middenvelder van Jong Oranje sprak al met Feyenoord en FC Twente, een gesprek met Ajax wordt op korte termin eveneens verwacht. Ziyech heeft in Friesland nog een contract tot volgend jaar zomer en vooralsnog is de middenvelder niet van plan deze te verlengen. Eerder werd een bedrag van circa 2 miljoen euro genoemd.

Ziyech zal deze zomer niet alleen een besluit moeten nemen over zijn eventuele nieuwe club maar ook over welk land hij wil gaan uitkomen. Nu komt Ziyech nog uit voor Jong Oranje maar door zijn Marokkaanse roots is het nationale land een optie. Ziyech zal binnenkort dan ook een keuze moeten maken tussen Marokko of het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!