Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord in gesprek met Kongolo


4 mei 2014 - Feyenoord hoopt Terence Kongolo voor langere tijd aan zich te binden. De talentvolle verdediger heeft nog een contract tot volgend jaar zomer en daarmee zal er in de komende maanden iets moeten gebeuren.

Net als Daryl Janmaat en Stefan de Vrij heeft ook Terence Kongolo in Rotterdam-Zuid nog maar een eenjarig contract. Waar Janmaat en De Vrij openstaan voor een vertrek wil de twintigjarige Kongolo graag langer aan Feyenoord verbonden blijven. Inmiddels lopen de gesprekken, van een akkoord is echter nog gee nsprake.

"De onderhandelingen lopen", zegt technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Feyenoord TV. "We zullen echt tot onze grens gaan, maar er ook niet overheen, want de club moet nog een goede toekomst in. Maar nogmaals: voor Terence zullen we ver gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!