Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente vreest vertrek Dusan Tadic


4 mei 2014 - Trainer Michael Jansen van FC Twente verwacht niet dat Dusan Tadic volgend seizoen nog in Enschede speelt. Er zou veel buitenlandse belangstelling bestaan voor de Servische buitenspeler. Zelf staat Tadic ook niet onwelwillend tegenover een transfer.

Jansen in gesprek met FOX Sports: "Voor ons is het te hopen dat hij blijft, maar je moet wel reŽel blijven. Tadic is gewoon een hele goede voetballer en ik kan me niet voorstellen dat er geen belangstelling is van clubs uit de grote Europese competities."

Wie er volgend jaar ook niet bij is is de 34-jarige Peter Wisgerhof. Die zwaaide gisteren af als actief voetballer. Jansen: "Peter is heel belangrijk geweest voor Twente. Dat merk je ook aan de reactie van de supporters. Hij heeft dit afscheid dan ook meer dan verdiend."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!