Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Heitinga sluit Ajax niet uit


4 mei 2014 - John Heitinga heeft een openlijk gesolliciteerd voor een hereniging met Ajax. De verdediger zit na de degradatie van Fulham uit de Engelse Premier League zonder club.

Heitinga begon het seizoen bij Everton maar daar kwam hij onder de nieuwe manager Roberto Martinez niet aan spelen toe. Fulham bood in de winterstop uitkomst waardoor Heitinga weer kans hoopte te maken op een plekje in de selectie van Louis van Gaal. Heitinga tegenover de NOS: "Ik ging naar Fulham om kans te maken op het WK. Ik wil nog steeds heel graag mee naar Brazilië."

Heitinga moet in ieder geval op zoekn naar een nieuwe club, mogelijk komt het wel tot een terugkeer bij Ajax. "Of ik nu terugkeer bij Ajax? Ik verwacht het niet. Een paar jaar geleden zijn ze bij Ajax een andere weg ingeslagen. Ze mikken op de jeugd. Ik ben een echte Ajacied, zou het wel willen, maar ik kan er nu niks over zeggen. Ik moet het rustig bekijken wat ik volgend jaar ga doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!