Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC neemt afscheid van directeur


5 mei 2014 - De degradatie van Roda JC Kerkrade uit de Eredivisie heeft een eerste slachtoffer geeist. Algemeen directeur Marcel van den Bunder heeft te horen gekregen dat hij per direct het veld moet ruimen.

"De raad van commissarissen en het bestuur van de stichting Roda JC Kerkrade geven hierbij te kennen dat zij van mening zijn, dat Marcel van den Bunder niet de man is die Roda JC door het aanstaande noodzakelijke proces kan leiden", aldus Roda JC in een statement op de eigen website.

Volgens ingewijden voerde Van den Bunder een schrikbewind onder het personeel. Naast de degradatie is dat nog een punt wat Van den Bunder nu de 'kop' heeft gekost. In het afgelopen seizoen heeft een gedeelte van het kantoorpersoneel besloten te vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!