Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wolverhampton Wanderers aast op Van la Parra


11 mei 2014 - Wolverhampton Wanderers wil werk maken van Rajiv van la Parra. The Wolves werden dit jaar met grote voorsprong kampioen van de League One en komen komend seizoen uit in de Championship, een niveau onder de Premier League.

Van la Parra heeft deze zomer een aflopende verbintenis bij SC Heerenveen en kan derhalve transfervrij de overstap maken naar andere clubs. Eerder werd de 22-jarige buitenspeler al in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Van La Parra doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord maar besloot op jonge leeftijd al naar het Franse Caen te trekken.

Het is onbekend of Van la Parra trek heeft in een overgang naar de Engelse Championship. Na eerder een mislukt avontuur in Frankrijk bloeide hij de afgelopen drie seizoenen op bij SC Heerenveen. Een transfer naar een andere club in de Eredivisie lijkt meer voor de hand te liggen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!