Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pasveer op weg naar Eindhoven


17 mei 2014 - Remko Pasveer staat op het punt een meerjarig contract te tekenen bij Heracles Almelo. De doelman is nar eigen zeggen bijna rond met de nummer vier van de Eredivisie van het seizoen 2013-2014.

"We zetten de puntjes op de i", aldus de doelman in gesprek met TC Tubantia. "De bedoeling is dat ik in Eindhoven de strijd aan ga met Jeroen Zoet. Garanties heb je nooit. Ja, behalve als je de kwaliteiten van Van der Sar hebt. Maar die status heb ik niet."

Niet alleen PSV had belangstelling. Ook Ajax was in de markt. In Amsterdam moest hij zich schikken in een rol als stand-in achter Cillissen. "Dat wilde ik niet. Ik ben iemand die graag het gevecht wil voeren. Dan kan het alsnog zo zijn dat je op de bank terechtkomt, maar heb je er wel alles aan gedaan. Ik denk dat ik nu te goed ben om bij voorbaat genoegen te nemen met een reserverol."

"Ik heb behoefte aan een topsportcultuur, met jongens die er ook alles voor willen doen", zo gaat Pasveer verder in gesprek met TC Tubantia. "Dat heb ik bij Heracles wel eens gemist. Ik ga er elke dag voor, elke minuut, let op mijn voeding en neem genoeg rust. Dat probeer ik over te brengen op de jonge jongens, maar die pikken dat niet allemaal op. Als je het dan op het veld wel laat zien, is het voor mij geen probleem, maar dat was niet zo."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!