Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC neemt afscheid van spelers


17 mei 2014 - De selectie van Roda JC wacht een metamorfose. De Limburgers zullen afscheid nemen van dertien spelers. Daaarnaast wordt ook verwacht dat Guus Hupperts onhoudbaar is geworden.

Kees Luijckx en Roly Bonevacia hadden in hun verbintenis een 'degrdatieclausule' opgenomen. Om die reden speelt men volgend seizoen niet meer voor Eredivisie. De aflopende verbintenissen van Mateusz Prus, Bryan Roox, Mitchell Donald, Berry Powel en Vasil Skourtai worden juist niet verlengd.

Ook Bart Biemans, Arnaud Sutchuin Djoum, Davy De Beule en Filip Kurto hebben aflopende verbintenissen in Kerkrade. Roda JC sluit niet uit dat het met deze spelers nog in gesprek gaat voor een nieuwe verbintenis.

Wiljan Pluim, Anouar Kali, Martijn Monteyne, Ard van Peppen, Frank Demouge en Krisztian Nemeth hebben allen nog een doorlopend contract maar mogen van Roda JC vertrekken. Wie wel mogen blijven zijn Marc Höcher, Guy Ramos, Mitchell Paulissen, Mark-Jan Fledderus, Anco Jansen, Timo Letschert en Henk Dijkhuizen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!