Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weigert bod Lazio op De Vrij


19 mei 2014 - Feyenoord heeft een bod van het Italiaanse Lazio Roma op Stefan de Vrij afgewezen. De Serie A club zou circa vijf miljoen euro voor De Vrij over hebben.

Feyenoord was niet onder de indruk van dat bod. Door een basisplaats op het WK in Brazilie lijkt de marktwaarde van De Vrij zelfs nog hoger te liggen. De 22-jarige verdediger heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot volgend jaar zomer. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liggen stil.

De Vrij lijkt toe aan een nieuwe uitdaging, Feyenoord kan het geld goed gebruiken. Zeker met het in achterhoofd dat er voldoende verdedigend talent aanwezig is om de opengevallen plek intern in te vullen. Eerder werd De Vrij al in verband gebracht met een aantal clubs uit de Engelse Premier League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!