Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kruiswijk van Heerenveen naar Arnhem


19 mei 2014 - Arnold Kruiswijk staat voor een opvallende transfer. De 29-jarige verdediger verruilt SC Heerenveen transfervrij voor Vitesse. In Arnhem lag voor de Groninger een driejarig contract klaar.

"Arnold is een gelouterde speler in de Eredivisie met meer dan 250 competitiewedstrijden aan ervaring", zegt technisch directeur Mo Allach van Vitesse op de eigen website. "Hij is een linksbenige verdediger met zowel voetballende als verdedigende kwaliteiten. We hebben snel gehandeld en zijn zeer tevreden om met Arnold onze defensie te versterken."

Afgelopen seizoen was het met name in defensief opzicht nog wel eens schrikken bij Vitesse. Voetballend was het aardig en doelpunten werden er ook voldoende gescoord. Achterin gaf men te vaak iets weg. Met de ervaring van Kruiswijk hoopt Vitesse dat nu te ondervangen. Kruiswijk lijkt met Jan-Arie van der Heijden te moeten gaan strijden om een basisplaats.

Kruiswijk: "Het is een hele mooie uitdaging. Mijn contract bij Heerenveen liep af en ik wilde een stap maken. Vitesse is een club met ambitie. De club wil vooruit en dat past uitstekend bij mijn eigen ambities."

Eerder speelde Kruiswijk voor FC Groningen, Anderlecht, Roda JC en de afgelopen jaren dus SC Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!