Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal nieuwe manager United


19 mei 2014 - Louis van Gaal wordt zoals verwacht de nieuwe manager van Manchester United. Van Gaal volgt in Noord-Engeland de eerder ontslagen David Moyes op. Clubicoon Ryan Giggs zal Van Gaal gaan assisteren.

In Manchester lag voor Van Gaal, die eerst nog met Oranje naar het WK in Brazilie gaat, een driejarig contract klaar. Naast Giggs zal hij op Old Trafford worden geassisteerd door Marcel Bout en diens vaste keeperstrainer Frans Hoek. De 62-jarige Van Gaal is voor Manchester United de eerste manager die niet uit het Verenigd Koninkrijk of Ierland komt.

Louis van Gaal was eerder met veel succes werkzaam bij Ajax, FC Barcelona (twee periodes), het Nederlands elftal (ook twee periodes), AZ en Bayern München. Bij alle clubs won Van Gaal prijzen. Alleen zijn eerste periode bij het Nederlands Elftal waar hij kwalificatie voor het WK 2002 in Japan en Zuid Korea misliep is een smetje op zijn loopbaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!