Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers langer bij Feyenoord


23 mei 2014 - Feyenoord en Lex Immers zijn het eens geworden over een nieuw contract tot de zomer van 2017. De 27-jarige middenvelder had in Rotterdam-Zuid nog een tweejarige verbintenis.

Immers op de website van Feyenoord: "Ik voel veel waardering vanuit de club, dat is voor mij een belangrijke reden om langer bij Feyenoord te blijven. Op het moment dat ik de overstap maakte naar Feyenoord, heb ik wat tijd nodig gehad om hier te wennen"

De blonde middenvelder vervolgt: "Na een moeizaam begin ging het steeds beter. Vanaf het begin heb ik vrijwel alles gespeeld en ik voelde de waardering groeien, ook van het publiek. De steun van het legioen is fantastisch, zeker in dat opzicht is Feyenoord in mijn ogen de grootste club van Nederland. Inmiddels heb ik het hier echt ontzettend naar mijn zin en voel ik me helemaal op mijn plek bij Feyenoord. Voor mij was dat een van de voorwaarden om hier langer te blijven. Ik ga eerst op vakante, maar ik kijk nu al uit naar de eerste training en de voorrondes van de Champions League."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!