Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gudelj ziet opnieuw sterkhouder vertrekken


23 mei 2014 - NAC Breda raakt opnieuw een sterkhouder kwijt. Ondanks een petitie van de NAC-fans heeft Danny Buijs besloten zijn aflopende verbintenis niet te verlengen. Buijs is toe aan een nieuwe uitdaging.

"Met Jordy verliezen we een belangrijke speler uit onze kern. Net als vorig jaar. Jammer. Toch ben ik blij voor hem dat hij een stapje vooruit kan maken. Sinds januari heeft hij zich prima door ontwikkeld. Ik zie het ook als een compliment dat spelers bij NAC beter worden en een nieuwe stap kunnen maken. Wij gaan als club volgende week aan de slag en goed nadenken om een vervanger te vinden voor Jordy", aldus NAC-trainer Gudelj tegenover BN / De Stem.

Technisch directeur Graeme Rutjes: "We gaan geen overhaaste beslissingen nemen, want we werken met een krap budget. Daar zullen we creatief mee om moeten gaan. We hebben eerst het middenveld vorm gegeven en nu gaan we stap voor stap een centrale verdediger zoeken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!